Dyrlæger og Veterinærsygeplejersker på Haderslev Dyrehospital

Dyrlæge Betina O. Paulsen

Betina Odefey Paulsen

Dyrlæge

Betina blev færdig med sin dyrlægeeksamen fra Landbohøjskolen i marts 1995. Derefter var hun ansat i blandet praksis i Uggerslev på Fyn fra 1995-2001. Hun startede på Haderslev Dyrehospital i 2001.

Betina er uddannet fagdyrlæge for hund og kat. Hendes største interesse indenfor dyrlægefeltet er katte og deres sygdomme, specielt endokrinologi og intern medicin dvs. lidelser i de indre organer som nyre, lever mv.

Privat bor Betina sammen med 2 katte, Aifa og Greve Gråmis.

Dyrlaege Christina K Nielsen

Christina K. Nielsen

Dyrlæge

Christina blev færdig som dyrlæge i august 2008 fra Landbohøjskolen med differentiering i smådyr.

Hun har været ansat i barselsvikariat på Silkeborg Dyrehospital, Dyrlægeteamet Sydvet samt Vestfyns Dyrlæger som smådyrsdyrlæge.  Christina blev ansat ved Haderslev Dyrehospital i april 2013. Hun er særligt glad for at arbejde med medicinske sygdomme.

Privat er Christina gift med Carsten, som også er dyrlæge, og de har sønnerne Mathias, Jacob og Emil.

Karen Philipsen Toft

Dyrlæge

Karen blev færdig som dyrlæge fra Landbohøjskolen i april 2001. Det første år arbejdede hun på slagteri og tog ud og rejse. Fra maj 2002 og til 2006 var hun ansat i blandet praksis på Djursland. Hun startede på Dyrehospital Hejsager i august 2006 og arbejdede her frem til sammenlægningen med Haderslev Dyrehospital i januar 2013, hvorefter hun fortsatte med at betjene klinikken på Jomfrustien. Karen har kirurgi og særligt tænder som sit interesseområde.

Privat er Karen gift med Martin og de har døtrene Marie og Karoline, samt Karo og Molly (hver sin størrelse jagthund), og Odin (katten og naturligvis chefen for det hele).

Catina Frydendal

Dyrlæge

Catina blev færdiguddannet som dyrlæge i juni 2018 fra Københavns Universitet med differentiering i smådyr.

Herefter var hun i perioden juni – december ansat i et barselsvikariet på Ringsted Dyreklinik.

Fra januar 2019 er Catina ansat i en fast stilling på Haderslev Dyrehospital. Privat bor Catina sammen med kærensten Mads i Aabenraa.

Rikke Møller Schnoor

Aut. Veterinærsygeplejerske & daglig leder

Rikke blev uddannet som veterinærsygeplejeske på Dyrehospital Hejsager i februar 1999 og blev i 2005 medejer af dyrehospitalet. Hun har afsluttet en mellemlederuddannelse for veterinærsygeplejersker i maj 2007. Ved fusionering af de to dyrehospitaler i 2013 blev Rikke ansat som daglig leder af smådyrsklinikkerne.

Privat er Rikke gift med Claus og de har børnene Freya og Philip samt marsvinet Putte.

Kristina_Petersen

Kristina F. Petersen (Pt. på barsel)

Aut. Veterinærsygeplejerske

Kristina er uddannet veterinærsygeplejerske i 2014 på Tønder Dyrehospital. Herefter har hun været ansat i et barselsvikariat på Strib Dyreklinik. Kristina har stor interesse i tandpatienter, patientpleje samt katteadfærd.

Kristina bor i Haderslev med hendes kæreste Frederik Vollstedt og 2 katte.

Hun ser frem til at møde dig og dit kæledyr.

Aut. Veterinærsygeplejerske, Maria Paulin

Maria Paulin

Aut. Veterinærsygeplejerske

Maria blev uddannet i 2009 fra Dyrehospital Hejsager og var ansat der indtil 2013. Ved fusionering af de to dyrehospitaler, blev hun ansat af Haderslev Dyrehospital. Maria interesserer sig for katteadfærd og hjælper Karen med tandpatienterne.

Privat bor Maria i Hejls med sine to børn Asta og Anders, og to katte.

Lea Prösch

Aut. Veterinærsygeplejerske

Lea blev uddannet i 2016 fra AniCura Dyresykehuset i Tromsø i Nordnorge og var ansat der indtil 2017. Lea interesserer sig for ernæring hos hund og kat, anæstesi og laboratorie.

Privat bor Lea i Haderslev og er glad for natur, rejser og madlavning.

Diana Kamp Birkjær

Veterinærsygeplejerskeelev

Diana er 27 år og bor i Smidstrup med sin kæreste og hunden Ayda. Hun skal færdiggøre den sidste del af sin praktikperiode som veterinærsygeplejerskeelev hos os, og er færdiguddannet marts 2019. Derefter fortsætter hun som færdigudlært autoriseret veterinærsygeplejerske i et barselsvikariat for Kristina.

Diana interesserer sig rigtig meget for anæstesi og laboratorie.