Priser på dyrlægeydelser

Haderslev Dyrehospital udfører en lang række af ydelser og en del af disse er så ensartede, at det er muligt på forhånd at give et ret præcist bud på prisen.

De angivne priser er dog cirkapriser, da forbruget af medicin kan variere en anelse afhængig af dyrets størrelse. I forbindelse med mere specielle ydelser eller operationer, kan der altid udarbejdes et skriftligt overslag, så man som klient, ved hvor man står.

”Hvad får jeg for pengene?”
Haderslev Dyrehospital lægger vægt på at levere en god, kompetent og tidsvarende ydelse. Vores dyrlæger bruger tid og energi på at videreuddanne sig via kurser, erfa-møder og konferencer, så de fagligt er med. Alle vores veterinærsygeplejersker er uddannede, autoriserede, og deltager i efteruddannelse.

Vi er i besiddelse af moderne udstyr og i forbindelse med f.eks. operationer anvendes der standartmæssigt ilt og patienten overvåges både via monitorer og det uddannede personale.

Vores priser er som udgangspunkt inkl. materialer, bedøvelse (hvor det behøves), forbrugt medicin, og moms. Der i mod er udgifter til evt. krave og medicin til efterbehandling ekstra.

Der er intet offentligt tilskud til dyrlæger, så når du betaler for en ydelse er du med til at betale for alle udgifter på dyrehospitalet, også ting man normalt ikke tænker over så som vand, varme, bygninger osv. Lige som en regning hos os automatisk bliver 25% dyrere end det f.eks. bliver hos en tandlæge da alle regninger fra dyrlægen er pålagt moms, hvilket tandlægerne er fri for.

Vi gør opmærksom på, at der altid afregnes kontant.

PRISLISTE  
Konsultationer
Dyrlæge konsultation:745 kr.
Vaccination hund/kat/kanin inkl. sundhedsundersøgelse: 731,50 kr. ekskl. vacciner
Vaccination 2. patient/Revaccination hvalpe/killinger:400 kr. + ekskl. vacciner
Vaccination af 3 eller flere dyr:Ring for et godt tilbud
(Prisen på vaccine varierer mellem 35 – 144 kr. afhængig af hvilke vacciner, der skal fornyes)
Operationer for hund
Kastration inkl. smertestillende tabletter til dagene derefter:2700 - 2900 kr. (afhængig af patientens vægt) * ex. Krave/ dragt
Sterilisation inkl. smertestillende tabletter til dagene derefter:4200 - 4700 kr. (afhængig af patientens vægt) ex. Krave/ dragt
*Prisen gælder ikke for tilbageholdte testikler – ring og få et tilbud.
Operationer for kat
Kastration/ øretatovering/ katteregister inkl. smertestillende tabletter:983 kr.
Kastration/ øretatovering/ vaccination/ sundhedsundersøgelse/ katteregister
Inkl. smertestillende tabletter:
1403 kr.
Sterilisation/ øretatovering/ katteregister inkl. smertestillende tabletter:2180 kr. ex. Krave/ dragt
Sterilisation/ øretatovering/ katteregister/ vaccination/ sundhedsundersøgelse inkl. smertestillende tabletter:2408 kr. ex. Krave/ dragt